Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4473
Title: Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки
Authors: Одарченко, А. М.
Keywords: колориметричний метод;борщова заправка;сушіння;колориметричний аналіз
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко А. М. Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 216-223.
Abstract: Колориметричним методом досліджено характеристики кольору компонентів борщової заправки залежно від операцій попередньої підготовки перед холодильним зберіганням. Установлено вплив технологічної обробки та сушіння на кольоровість основних рецептурних компонентів борщової заправки.
By a colorimetery method, investigational colour descriptions of components of the borsch priming depending on the operations of previous preparation before refrigeration storage. Set influence of technological treatment and drying on coloured of basic compounding components of the borsch priming.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4473
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_35.pdf311.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.