Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4473
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.date.accessioned2022-08-08T19:11:22Z-
dc.date.available2022-08-08T19:11:22Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОдарченко А. М. Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 216-223.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4473-
dc.description.abstractКолориметричним методом досліджено характеристики кольору компонентів борщової заправки залежно від операцій попередньої підготовки перед холодильним зберіганням. Установлено вплив технологічної обробки та сушіння на кольоровість основних рецептурних компонентів борщової заправки.uk_UA
dc.description.abstractBy a colorimetery method, investigational colour descriptions of components of the borsch priming depending on the operations of previous preparation before refrigeration storage. Set influence of technological treatment and drying on coloured of basic compounding components of the borsch priming.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectколориметричний методuk_UA
dc.subjectборщова заправкаuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectколориметричний аналізuk_UA
dc.titleКолориметричний аналіз компонентів борщової заправкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_35.pdf311.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.