Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : [252] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 252
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Значення безпеки харчових продуктів у заходах, спрямованих на досягнення цілей сталого розвиткуЮдічева, О. П.
2023Визначення токсичних речовин у продуктах харчуванняФранчук, Є. Р.
2023Визначення ринкової вартості шкіргалантерейних виробів під час проведення судових товарознавчих експертизСухиня, С. М.
2023Актуальні питання використання нетрадиційної сировини в кондитерській промисловостіСкирда, О. Є.; Лисак, Є. Ю.
2023Дослідження якості алкогольних напоївСкирда, О. Є.; Шумейко, С. Є.
2023Сучасні умови дослідження якості морозивної продукціїСкирда, О. Є.; Швець, Ф. С.
2023Використання нетрадиційної сировини в кисло-молочній галузіСкирда, О. Є.; Титаренко, В. В.
2023Стан хлібопекарської промисловості в Україні під час війниПрилепа, Н. В.; Мельник, О. О.
2023Особливості світового ринку органічних харчових продуктівПолупан, В.; Терновий, О. В.
2023Аналітичний контроль вмісту мікотоксину Т2 в м’ясі рибиПолотнянко, Л. В.
2023Сучасна тактика проведення та використання судово-товарознавчої експертизиПенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Желюк, К.
2023Удосконалення якості вітчизняних ковбасних виробівПенкіна, Н.; Косенко, А.
2023Перспективи виробництва органічних харчових продуктівОдарченко, Д. М.; Полупан, В. В.; Гринько, В. В.
2023Сертифікація косметичної продукції як основна детермінанта її безпеки та якостіНосуля, О. Є.; Чаплигіна, А. О.; Сорокіна, С. В.
2023Зміни біохімічних показників у м’язах коропа лускатого Cyprinus Carpio L. як показник якості товарної рибиМехед, О. Б.
2023Вміст білків у тканинах коропа за комбінованого впливу полютантівМатюшко, С. М.
2023Особливості визначення ринкової вартості некомплектних електропобутових товарівМаркіна, Т. В.
2023Вміст ліпідів в організмі коропа за комбінованого впливу гербіцидів та йонів цинкуЛюбчиков, Р. Є.
2023Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробівЛетута, Т. М.; Хомінська, Т. М.
2023Тенденції упаковки з багатошарових матеріалівЛетута, Т. М.; Скоробагатько, В. І.; Соколова, Л. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 252