Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 251
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Значення безпеки харчових продуктів у заходах, спрямованих на досягнення цілей сталого розвитку | Юдічева, О. П. |
2023 | Визначення токсичних речовин у продуктах харчування | Франчук, Є. Р. |
2023 | Визначення ринкової вартості шкіргалантерейних виробів під час проведення судових товарознавчих експертиз | Сухиня, С. М. |
2023 | Актуальні питання використання нетрадиційної сировини в кондитерській промисловості | Скирда, О. Є.; Лисак, Є. Ю. |
2023 | Дослідження якості алкогольних напоїв | Скирда, О. Є.; Шумейко, С. Є. |
2023 | Сучасні умови дослідження якості морозивної продукції | Скирда, О. Є.; Швець, Ф. С. |
2023 | Використання нетрадиційної сировини в кисло-молочній галузі | Скирда, О. Є.; Титаренко, В. В. |
2023 | Стан хлібопекарської промисловості в Україні під час війни | Прилепа, Н. В.; Мельник, О. О. |
2023 | Особливості світового ринку органічних харчових продуктів | Полупан, В.; Терновий, О. В. |
2023 | Аналітичний контроль вмісту мікотоксину Т2 в м’ясі риби | Полотнянко, Л. В. |
2023 | Сучасна тактика проведення та використання судово-товарознавчої експертизи | Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Желюк, К. |
2023 | Удосконалення якості вітчизняних ковбасних виробів | Пенкіна, Н.; Косенко, А. |
2023 | Перспективи виробництва органічних харчових продуктів | Одарченко, Д. М.; Полупан, В. В.; Гринько, В. В. |
2023 | Сертифікація косметичної продукції як основна детермінанта її безпеки та якості | Носуля, О. Є.; Чаплигіна, А. О.; Сорокіна, С. В. |
2023 | Зміни біохімічних показників у м’язах коропа лускатого Cyprinus Carpio L. як показник якості товарної риби | Мехед, О. Б. |
2023 | Вміст білків у тканинах коропа за комбінованого впливу полютантів | Матюшко, С. М. |
2023 | Особливості визначення ринкової вартості некомплектних електропобутових товарів | Маркіна, Т. В. |
2023 | Вміст ліпідів в організмі коропа за комбінованого впливу гербіцидів та йонів цинку | Любчиков, Р. Є. |
2023 | Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробів | Летута, Т. М.; Хомінська, Т. М. |
2023 | Тенденції упаковки з багатошарових матеріалів | Летута, Т. М.; Скоробагатько, В. І.; Соколова, Л. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 251