Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : [251] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 251
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Значення безпеки харчових продуктів у заходах, спрямованих на досягнення цілей сталого розвиткуЮдічева, О. П.
2023Визначення токсичних речовин у продуктах харчуванняФранчук, Є. Р.
2023Визначення ринкової вартості шкіргалантерейних виробів під час проведення судових товарознавчих експертизСухиня, С. М.
2023Актуальні питання використання нетрадиційної сировини в кондитерській промисловостіСкирда, О. Є.; Лисак, Є. Ю.
2023Дослідження якості алкогольних напоївСкирда, О. Є.; Шумейко, С. Є.
2023Сучасні умови дослідження якості морозивної продукціїСкирда, О. Є.; Швець, Ф. С.
2023Використання нетрадиційної сировини в кисло-молочній галузіСкирда, О. Є.; Титаренко, В. В.
2023Стан хлібопекарської промисловості в Україні під час війниПрилепа, Н. В.; Мельник, О. О.
2023Особливості світового ринку органічних харчових продуктівПолупан, В.; Терновий, О. В.
2023Аналітичний контроль вмісту мікотоксину Т2 в м’ясі рибиПолотнянко, Л. В.
2023Сучасна тактика проведення та використання судово-товарознавчої експертизиПенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Желюк, К.
2023Удосконалення якості вітчизняних ковбасних виробівПенкіна, Н.; Косенко, А.
2023Перспективи виробництва органічних харчових продуктівОдарченко, Д. М.; Полупан, В. В.; Гринько, В. В.
2023Сертифікація косметичної продукції як основна детермінанта її безпеки та якостіНосуля, О. Є.; Чаплигіна, А. О.; Сорокіна, С. В.
2023Зміни біохімічних показників у м’язах коропа лускатого Cyprinus Carpio L. як показник якості товарної рибиМехед, О. Б.
2023Вміст білків у тканинах коропа за комбінованого впливу полютантівМатюшко, С. М.
2023Особливості визначення ринкової вартості некомплектних електропобутових товарівМаркіна, Т. В.
2023Вміст ліпідів в організмі коропа за комбінованого впливу гербіцидів та йонів цинкуЛюбчиков, Р. Є.
2023Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробівЛетута, Т. М.; Хомінська, Т. М.
2023Тенденції упаковки з багатошарових матеріалівЛетута, Т. М.; Скоробагатько, В. І.; Соколова, Л. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 251