Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45137
Title: Перспективи виробництва органічних харчових продуктів
Authors: Одарченко, Д. М.
Полупан, В. В.
Гринько, В. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Одарченко Д. М., Полупан В. В., Гринько В. В. Перспективи виробництва органічних харчових продуктів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 501-502
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45137
Appears in Collections:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-502-503.pdf124.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.