Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" : [221] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 221
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Порядок проведення ідентифікації дорогоцінних металів та сплавівАкмен, В. О.; Скирда, О. Є.; Одарченко, М. С.
2022Study of consumer demand for health food products in modern conditionsNasibov, A.; Bakirov, M.
2022Application of a semi-finished product from sunflower seeds, after extraction of oil in the technology of rye-wheat breadYevlash, V.; Singissov, A.; Mailybayeva, E.
2022Проєктування закладу ресторанного господарства у форматі арт-кафе з українською кухнеюЧервоний, В. М.; Гриценко, О. А.
2022Використання ентомофагії в закладі ресторанного господарства з азійською кухнею, що проєктуєтьсяЧервоний, В. М.; Бабчик, М. О.
2022Проблемні питання та координація роботи розробника програмного забезпечення для закладів готельно-ресторанного бізнесуХаустова, Т. М.; Гончаров, О. С.
2022Оптимізація витрат закладами громадського харчування в сучасних умовах господарюванняТарасюк, А. В.; Іщук, І. Р.
2022Ресторанний бізнес України під час війниСолодкова, Д. І.; Гібкін, К. Р.
2022Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесіПротасенко, О. Ф.; Мигаль, Г. В.
2022Особливості популяризації української кухні за кордономПолотай, Б. Я.
2022Особливості управління готельним господарствомПарфенюк, А. М.; Гібкін, К. Р.
2022Cервіс та цінності працівників закладів готельно-ресторанної справиОлефіренко, М. В.; Король, О. Ю.
2022Інформаційні системи автоматизації бізнес-процесів готельно-туристичних підприємствНосирєв, О. О.
2022Рrerequisites for the introduction of revenue management in hotel enterprisesMelnyk, I.
2022Естетична подача страв – відмінний апетитМельник, Т. В.; Матиящук, О. В.; Корецька, І. Л.
2022Іншомовна професійна компетентність фахівців сфери гостинностіМакухіна, С. В.
2022Шляхи підвищення стратегічного розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризиЛітвінова, І. М.
2022Цифрова трансформація закладів готельного господарстваКучма, С. В.; Гібкін, К. Р.
2022Інноваційні технології в управлінні доходами підприємств готельного господарстваКулик, М. В.
2022Тенденції розвитку та дизайнерські рішення сантехнічного обладнання в готельному бізнесіКостенко, О. Г.; Сорокіна, В. П.; Мануйлова, А. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 221