Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15721
Title: Оптимізація витрат закладами громадського харчування в сучасних умовах господарювання
Authors: Тарасюк, А. В.
Іщук, І. Р.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Тарасюк А. В., Іщук І. Р. Оптимізація витрат закладами громадського харчування в сучасних умовах господарювання. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 361-362 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15721
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-362-363.pdf259.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.