Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15712
Title: Естетична подача страв – відмінний апетит
Authors: Мельник, Т. В.
Матиящук, О. В.
Корецька, І. Л.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Мельник Т. В., Матиящук О. В., Корецька І. Л. Естетична подача страв – відмінний апетит. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності таторгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 346-347 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15712
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-347-348.pdf232.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.