Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15746
Title: | Використання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктах |
Authors: | Грабовська, О. В. Горобченко, О. С. Коверник, Н. О. Олійник, В. М. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Грабовська О. В., Горобченко О. С., Коверник Н. О., Олійник В. М. Використання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктах. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 386-387 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15746 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-387-388.pdf | 194.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.