Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15746
Title: Використання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктах
Authors: Грабовська, О. В.
Горобченко, О. С.
Коверник, Н. О.
Олійник, В. М.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Грабовська О. В., Горобченко О. С., Коверник Н. О., Олійник В. М. Використання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктах. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 386-387 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15746
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-387-388.pdf194.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.