Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15744
Title: Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання
Authors: Грабовська, О. В.
Овчаренко, О. Р.
Бельмас А. О.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Грабовська О. В., Овчаренко О. Р., Бельмас А. О. Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 384-385 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15744
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-385-386.pdf189.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.