Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169
Назва: Дослідження режимів процесу структуроутворення
Автори: Демченко, В. О.
Нестреляй, Р. Л.
Сулім, Д. С.
Науковий керівник : Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Демченко В. О., Нестреляй Р. Л., Сулім Д. С. Дослідження режимів процесу структуроутворення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Шевченко А. О., Прасол С. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 194.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_194.pdf738.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.