Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169
Название: Дослідження режимів процесу структуроутворення
Авторы: Демченко, В. О.
Нестреляй, Р. Л.
Сулім, Д. С.
Научный руководитель: Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Демченко В. О., Нестреляй Р. Л., Сулім Д. С. Дослідження режимів процесу структуроутворення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Шевченко А. О., Прасол С. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 194.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_194.pdf738.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.