Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169
Title: Дослідження режимів процесу структуроутворення
Authors: Демченко, В. О.
Нестреляй, Р. Л.
Сулім, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Демченко В. О., Нестреляй Р. Л., Сулім Д. С. Дослідження режимів процесу структуроутворення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Шевченко А. О., Прасол С. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 194.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_194.pdf738.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.