Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШевченко, А. О.-
dc.contributor.advisorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorДемченко, В. О.-
dc.contributor.authorНестреляй, Р. Л.-
dc.contributor.authorСулім, Д. С.-
dc.date.accessioned2023-12-07T09:46:23Z-
dc.date.available2023-12-07T09:46:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДемченко В. О., Нестреляй Р. Л., Сулім Д. С. Дослідження режимів процесу структуроутворення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Шевченко А. О., Прасол С. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 194.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження режимів процесу структуроутворенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_194.pdf738.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.