Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевченко, А. О. | - |
dc.contributor.advisor | Прасол, С. В. | - |
dc.contributor.author | Демченко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Нестреляй, Р. Л. | - |
dc.contributor.author | Сулім, Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-07T09:46:23Z | - |
dc.date.available | 2023-12-07T09:46:23Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Демченко В. О., Нестреляй Р. Л., Сулім Д. С. Дослідження режимів процесу структуроутворення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Шевченко А. О., Прасол С. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 194. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43169 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження режимів процесу структуроутворення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_194.pdf | 738.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.