Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263
Title: | Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки |
Authors: | Мостова, Л. М. Мартиненко, Л. Г. Комарова, М. О. Галясний, І. В. |
Keywords: | вітамін С;термічна обробка;харчові продукти;картопля |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Комарова М. О., Галясний І. В. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 310-316. |
Abstract: | Побудовано диференційне рівняння, яке описує зміну вітаміну в
харчовому продукті за рахунок дифузії та хімічних перетворень. Отримано
розв’язок такого диференційного рівняння. Досліджено зміну концентрації
вітаміну С у картоплі залежно від координати та часу під час термічної
обробки. A differential equation which describes the change of a vitamin in a food product at the expense of diffusion and chemical transformation has been built. The technique of solving such a differential equation has been developed. The change of the concentration of vitamin C in potatoes subject to the coordinate and the time of thermal processing has been studied. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__46.pdf | 339.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.