Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМостова, Л. М.-
dc.contributor.authorМартиненко, Л. Г.-
dc.contributor.authorКомарова, М. О.-
dc.contributor.authorГалясний, І. В.-
dc.date.accessioned2022-08-04T16:01:55Z-
dc.date.available2022-08-04T16:01:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Комарова М. О., Галясний І. В. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 310-316.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263-
dc.description.abstractПобудовано диференційне рівняння, яке описує зміну вітаміну в харчовому продукті за рахунок дифузії та хімічних перетворень. Отримано розв’язок такого диференційного рівняння. Досліджено зміну концентрації вітаміну С у картоплі залежно від координати та часу під час термічної обробки.uk_UA
dc.description.abstractA differential equation which describes the change of a vitamin in a food product at the expense of diffusion and chemical transformation has been built. The technique of solving such a differential equation has been developed. The change of the concentration of vitamin C in potatoes subject to the coordinate and the time of thermal processing has been studied.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвітамін Сuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.titleРозробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__46.pdf339.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.