Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4263
Назва: Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки
Автори: Мостова, Л. М.
Мартиненко, Л. Г.
Комарова, М. О.
Галясний, І. В.
Ключові слова: вітамін С;термічна обробка;харчові продукти;картопля
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Комарова М. О., Галясний І. В. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 310-316.
Короткий огляд (реферат): Побудовано диференційне рівняння, яке описує зміну вітаміну в харчовому продукті за рахунок дифузії та хімічних перетворень. Отримано розв’язок такого диференційного рівняння. Досліджено зміну концентрації вітаміну С у картоплі залежно від координати та часу під час термічної обробки.
A differential equation which describes the change of a vitamin in a food product at the expense of diffusion and chemical transformation has been built. The technique of solving such a differential equation has been developed. The change of the concentration of vitamin C in potatoes subject to the coordinate and the time of thermal processing has been studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__46.pdf339.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.