Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4263
Назва: | Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки |
Автори: | Мостова, Л. М. Мартиненко, Л. Г. Комарова, М. О. Галясний, І. В. |
Ключові слова: | вітамін С;термічна обробка;харчові продукти;картопля |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Мостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Комарова М. О., Галясний І. В. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 310-316. |
Короткий огляд (реферат): | Побудовано диференційне рівняння, яке описує зміну вітаміну в
харчовому продукті за рахунок дифузії та хімічних перетворень. Отримано
розв’язок такого диференційного рівняння. Досліджено зміну концентрації
вітаміну С у картоплі залежно від координати та часу під час термічної
обробки. A differential equation which describes the change of a vitamin in a food product at the expense of diffusion and chemical transformation has been built. The technique of solving such a differential equation has been developed. The change of the concentration of vitamin C in potatoes subject to the coordinate and the time of thermal processing has been studied. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__46.pdf | 339.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.