Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263
Название: | Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки |
Авторы: | Мостова, Л. М. Мартиненко, Л. Г. Комарова, М. О. Галясний, І. В. |
Ключевые слова: | вітамін С;термічна обробка;харчові продукти;картопля |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Мостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Комарова М. О., Галясний І. В. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 310-316. |
Краткий осмотр (реферат): | Побудовано диференційне рівняння, яке описує зміну вітаміну в
харчовому продукті за рахунок дифузії та хімічних перетворень. Отримано
розв’язок такого диференційного рівняння. Досліджено зміну концентрації
вітаміну С у картоплі залежно від координати та часу під час термічної
обробки. A differential equation which describes the change of a vitamin in a food product at the expense of diffusion and chemical transformation has been built. The technique of solving such a differential equation has been developed. The change of the concentration of vitamin C in potatoes subject to the coordinate and the time of thermal processing has been studied. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__46.pdf | 339.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.