Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263
Название: Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки
Авторы: Мостова, Л. М.
Мартиненко, Л. Г.
Комарова, М. О.
Галясний, І. В.
Ключевые слова: вітамін С;термічна обробка;харчові продукти;картопля
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Комарова М. О., Галясний І. В. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 310-316.
Краткий осмотр (реферат): Побудовано диференційне рівняння, яке описує зміну вітаміну в харчовому продукті за рахунок дифузії та хімічних перетворень. Отримано розв’язок такого диференційного рівняння. Досліджено зміну концентрації вітаміну С у картоплі залежно від координати та часу під час термічної обробки.
A differential equation which describes the change of a vitamin in a food product at the expense of diffusion and chemical transformation has been built. The technique of solving such a differential equation has been developed. The change of the concentration of vitamin C in potatoes subject to the coordinate and the time of thermal processing has been studied.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4263
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__46.pdf339.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.