Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4255
Назва: Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби
Автори: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Манжос, Н. В.
Приказчикова, Ю. Ю.
Запаренко, Г. В.
Ключові слова: дефіцит кальцію;раціони одноразового споживання (РОС);продукти масового вжитку
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 287-294.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано можливість створення на базі продуктів масового вжитку без м’яса та риби сукупності раціонів одноразового споживання (РОСів) різного призначення з високим вмістом збалансованого кальцію та з оптимальним складом інгредієнтів у РОСах, які можуть бути використані для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію.
The authors grounded the possibility of creating a set of rations of one-time consumption of different types with high content of balanced calcium and optimal ingredients’ content in ROTC on the basis of widely consumpted products without meat and fish. These rations can be used for the prevention and treatment of the diseases arising at calcium deficiency.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4255
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__43.pdf254.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.