Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4255
Title: Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби
Authors: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Манжос, Н. В.
Приказчикова, Ю. Ю.
Запаренко, Г. В.
Keywords: дефіцит кальцію;раціони одноразового споживання (РОС);продукти масового вжитку
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 287-294.
Abstract: Обґрунтовано можливість створення на базі продуктів масового вжитку без м’яса та риби сукупності раціонів одноразового споживання (РОСів) різного призначення з високим вмістом збалансованого кальцію та з оптимальним складом інгредієнтів у РОСах, які можуть бути використані для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію.
The authors grounded the possibility of creating a set of rations of one-time consumption of different types with high content of balanced calcium and optimal ingredients’ content in ROTC on the basis of widely consumpted products without meat and fish. These rations can be used for the prevention and treatment of the diseases arising at calcium deficiency.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4255
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__43.pdf254.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.