Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4255
Название: Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби
Авторы: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Манжос, Н. В.
Приказчикова, Ю. Ю.
Запаренко, Г. В.
Ключевые слова: дефіцит кальцію;раціони одноразового споживання (РОС);продукти масового вжитку
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 287-294.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано можливість створення на базі продуктів масового вжитку без м’яса та риби сукупності раціонів одноразового споживання (РОСів) різного призначення з високим вмістом збалансованого кальцію та з оптимальним складом інгредієнтів у РОСах, які можуть бути використані для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію.
The authors grounded the possibility of creating a set of rations of one-time consumption of different types with high content of balanced calcium and optimal ingredients’ content in ROTC on the basis of widely consumpted products without meat and fish. These rations can be used for the prevention and treatment of the diseases arising at calcium deficiency.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4255
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__43.pdf254.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.