Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorМанжос, Н. В.-
dc.contributor.authorПриказчикова, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-08-04T14:40:57Z-
dc.date.available2022-08-04T14:40:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 287-294.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4255-
dc.description.abstractОбґрунтовано можливість створення на базі продуктів масового вжитку без м’яса та риби сукупності раціонів одноразового споживання (РОСів) різного призначення з високим вмістом збалансованого кальцію та з оптимальним складом інгредієнтів у РОСах, які можуть бути використані для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію.uk_UA
dc.description.abstractThe authors grounded the possibility of creating a set of rations of one-time consumption of different types with high content of balanced calcium and optimal ingredients’ content in ROTC on the basis of widely consumpted products without meat and fish. These rations can be used for the prevention and treatment of the diseases arising at calcium deficiency.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдефіцит кальціюuk_UA
dc.subjectраціони одноразового споживання (РОС)uk_UA
dc.subjectпродукти масового вжиткуuk_UA
dc.titleПро забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та рибиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__43.pdf254.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.