Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4252
Назва: Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування
Автори: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Ключові слова: нутрієнти;лікувально профілактичного харчування;система харчування
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Крутовий Ж. А. Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 271-287.
Короткий огляд (реферат): Реалізовано системний підхід до проблеми збалансування вмісту нутрієнтів. Запропоновано методологію збалансування основних груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувально профілактичного призначення.
The system approach to the problem of balancing nutrients content is realized. The methodology of balancing the main groups of nutrients on the different stages of creating nutrition systems with prophylaxis and treatment properties is proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4252
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__42.pdf397.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.