Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.date.accessioned2022-08-04T14:26:09Z-
dc.date.available2022-08-04T14:26:09Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Крутовий Ж. А. Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 271-287.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4252-
dc.description.abstractРеалізовано системний підхід до проблеми збалансування вмісту нутрієнтів. Запропоновано методологію збалансування основних груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувально профілактичного призначення.uk_UA
dc.description.abstractThe system approach to the problem of balancing nutrients content is realized. The methodology of balancing the main groups of nutrients on the different stages of creating nutrition systems with prophylaxis and treatment properties is proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнутрієнтиuk_UA
dc.subjectлікувально профілактичного харчуванняuk_UA
dc.subjectсистема харчуванняuk_UA
dc.titleМатематичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__42.pdf397.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.