Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4252
Название: Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування
Авторы: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Ключевые слова: нутрієнти;лікувально профілактичного харчування;система харчування
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Крутовий Ж. А. Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 271-287.
Краткий осмотр (реферат): Реалізовано системний підхід до проблеми збалансування вмісту нутрієнтів. Запропоновано методологію збалансування основних груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувально профілактичного призначення.
The system approach to the problem of balancing nutrients content is realized. The methodology of balancing the main groups of nutrients on the different stages of creating nutrition systems with prophylaxis and treatment properties is proposed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4252
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__42.pdf397.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.