Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41838
Название: Вплив добавки білково-мінеральної на вологозв’язуючі властивості м’ясних посічених систем
Авторы: Лещенко, К. Г.
Научный руководитель: Серік, М. Л.
Пивоваров, Є. П.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лещенко К. Г. Вплив добавки білково-мінеральної на вологозв’язуючі властивості м’ясних посічених систем. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Серік М. Л., Пивоваров Є. П. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 13-14.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41838
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_13-14.pdf726.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.