Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41838
Назва: Вплив добавки білково-мінеральної на вологозв’язуючі властивості м’ясних посічених систем
Автори: Лещенко, К. Г.
Науковий керівник : Серік, М. Л.
Пивоваров, Є. П.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лещенко К. Г. Вплив добавки білково-мінеральної на вологозв’язуючі властивості м’ясних посічених систем. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Серік М. Л., Пивоваров Є. П. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 13-14.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41838
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_13-14.pdf726.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.