Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41678
Назва: Кластеризація туристичної сфери
Автори: Ніценко, О. М.
Науковий керівник : Носач, Л. Л.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ніценко О. М. Кластеризація туристичної сфери. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Носач Л. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 90.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41678
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_90-90.pdf152.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.