Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorНосач, Л. Л.-
dc.contributor.authorНіценко, О. М.-
dc.date.accessioned2023-10-30T08:37:51Z-
dc.date.available2023-10-30T08:37:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНіценко О. М. Кластеризація туристичної сфери. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Носач Л. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41678-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКластеризація туристичної сфериuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_90-90.pdf152.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.