Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158
Title: | Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду |
Authors: | Дуденко, Н. В. Янчева, М. О. Ольховська, В. С. |
Keywords: | молочний шоколад;шоколад;генетично модифіковані компоненти;фальсифікація |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дуденко Н. В., Янчева М. О., Ольховська В. С. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 213-219. |
Abstract: | Досліджено та проаналізовано якість ринку шоколаду щодо виявлення
фальсифікації та вмісту генетично модифікованих компонентів у складі даної
продукції. Studied and analyzed the quality of chocolate rink to identify fraud and of genetically modified components in the product. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__33.pdf | 252.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.