Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4158
Назва: | Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду |
Автори: | Дуденко, Н. В. Янчева, М. О. Ольховська, В. С. |
Ключові слова: | молочний шоколад;шоколад;генетично модифіковані компоненти;фальсифікація |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дуденко Н. В., Янчева М. О., Ольховська В. С. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 213-219. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено та проаналізовано якість ринку шоколаду щодо виявлення
фальсифікації та вмісту генетично модифікованих компонентів у складі даної
продукції. Studied and analyzed the quality of chocolate rink to identify fraud and of genetically modified components in the product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__33.pdf | 252.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.