Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158
Title: Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду
Authors: Дуденко, Н. В.
Янчева, М. О.
Ольховська, В. С.
Keywords: молочний шоколад;шоколад;генетично модифіковані компоненти;фальсифікація
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дуденко Н. В., Янчева М. О., Ольховська В. С. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 213-219.
Abstract: Досліджено та проаналізовано якість ринку шоколаду щодо виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих компонентів у складі даної продукції.
Studied and analyzed the quality of chocolate rink to identify fraud and of genetically modified components in the product.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__33.pdf252.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.