Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158
Название: Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду
Авторы: Дуденко, Н. В.
Янчева, М. О.
Ольховська, В. С.
Ключевые слова: молочний шоколад;шоколад;генетично модифіковані компоненти;фальсифікація
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дуденко Н. В., Янчева М. О., Ольховська В. С. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 213-219.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено та проаналізовано якість ринку шоколаду щодо виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих компонентів у складі даної продукції.
Studied and analyzed the quality of chocolate rink to identify fraud and of genetically modified components in the product.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__33.pdf252.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.