Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158
Название: | Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду |
Авторы: | Дуденко, Н. В. Янчева, М. О. Ольховська, В. С. |
Ключевые слова: | молочний шоколад;шоколад;генетично модифіковані компоненти;фальсифікація |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дуденко Н. В., Янчева М. О., Ольховська В. С. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 213-219. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено та проаналізовано якість ринку шоколаду щодо виявлення
фальсифікації та вмісту генетично модифікованих компонентів у складі даної
продукції. Studied and analyzed the quality of chocolate rink to identify fraud and of genetically modified components in the product. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__33.pdf | 252.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.