Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Ольховська, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T19:31:21Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T19:31:21Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дуденко Н. В., Янчева М. О., Ольховська В. С. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 213-219. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158 | - |
dc.description.abstract | Досліджено та проаналізовано якість ринку шоколаду щодо виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих компонентів у складі даної продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | Studied and analyzed the quality of chocolate rink to identify fraud and of genetically modified components in the product. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | молочний шоколад | uk_UA |
dc.subject | шоколад | uk_UA |
dc.subject | генетично модифіковані компоненти | uk_UA |
dc.subject | фальсифікація | uk_UA |
dc.title | Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__33.pdf | 252.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.