Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorОльховська, В. С.-
dc.date.accessioned2022-08-02T19:31:21Z-
dc.date.available2022-08-02T19:31:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДуденко Н. В., Янчева М. О., Ольховська В. С. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 213-219.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4158-
dc.description.abstractДосліджено та проаналізовано якість ринку шоколаду щодо виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих компонентів у складі даної продукції.uk_UA
dc.description.abstractStudied and analyzed the quality of chocolate rink to identify fraud and of genetically modified components in the product.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолочний шоколадuk_UA
dc.subjectшоколадuk_UA
dc.subjectгенетично модифіковані компонентиuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.titleВиявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколадуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__33.pdf252.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.