Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4136
Назва: | Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів |
Автори: | Михайлова, С. В. |
Ключові слова: | НВЧ-концентрування;НВЧ-сушіння;пряні овочі;корені пряних овочів |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Михайлова С. В. Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 182-191. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено розрахунок кількості енергії для НВЧ-концентрування та
НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів та тривалості
процесів залежно від енергетичних чинників та глибини вакуумування. The calculation of energy amount for microwave concentration and microwave drying of mixture of ground roots of spicy vegetables and process duralion depending on energy factors and penetration depth is fulfilled. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4136 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__29.pdf | 309.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.