Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4136
Title: Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів
Authors: Михайлова, С. В.
Keywords: НВЧ-концентрування;НВЧ-сушіння;пряні овочі;корені пряних овочів
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлова С. В. Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 182-191.
Abstract: Наведено розрахунок кількості енергії для НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів та тривалості процесів залежно від енергетичних чинників та глибини вакуумування.
The calculation of energy amount for microwave concentration and microwave drying of mixture of ground roots of spicy vegetables and process duralion depending on energy factors and penetration depth is fulfilled.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4136
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__29.pdf309.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.