Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4136
Название: | Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів |
Авторы: | Михайлова, С. В. |
Ключевые слова: | НВЧ-концентрування;НВЧ-сушіння;пряні овочі;корені пряних овочів |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Михайлова С. В. Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 182-191. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено розрахунок кількості енергії для НВЧ-концентрування та
НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів та тривалості
процесів залежно від енергетичних чинників та глибини вакуумування. The calculation of energy amount for microwave concentration and microwave drying of mixture of ground roots of spicy vegetables and process duralion depending on energy factors and penetration depth is fulfilled. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4136 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__29.pdf | 309.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.