Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4136
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлова, С. В.-
dc.date.accessioned2022-08-02T15:23:55Z-
dc.date.available2022-08-02T15:23:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМихайлова С. В. Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 182-191.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4136-
dc.description.abstractНаведено розрахунок кількості енергії для НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів та тривалості процесів залежно від енергетичних чинників та глибини вакуумування.uk_UA
dc.description.abstractThe calculation of energy amount for microwave concentration and microwave drying of mixture of ground roots of spicy vegetables and process duralion depending on energy factors and penetration depth is fulfilled.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectНВЧ-концентруванняuk_UA
dc.subjectНВЧ-сушінняuk_UA
dc.subjectпряні овочіuk_UA
dc.subjectкорені пряних овочівuk_UA
dc.titleРозрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__29.pdf309.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.