Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130
Назва: Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості
Автори: Потапов, В. О.
Петренко, О. В.
Шевченко, С. О.
Манжай, В. В.
Ключові слова: харчова промисловість;вуглецеві наноструктури;покриття;модифікування антиадгезійних композицій
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Петренко О. В., Шевченко С. О., Манжай В. В. Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 154-159.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто перспективний метод модифікування антиадгезійних композицій для харчової промисловості шляхом введення вуглецевих наноструктур, який дозволяє покращати фізико-механічні показники покриття, розширенню температурного інтервалу експлуатації покриття.
Promising method for modifying anti-adhesive compositions for the food industry by he introduction of carbon nanostructures discussed in this article, which can improve the physical and mechanical properties of the coating, extended temperature range of coating.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__24.pdf248.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.