Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130
Title: Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості
Authors: Потапов, В. О.
Петренко, О. В.
Шевченко, С. О.
Манжай, В. В.
Keywords: харчова промисловість;вуглецеві наноструктури;покриття;модифікування антиадгезійних композицій
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. О., Петренко О. В., Шевченко С. О., Манжай В. В. Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 154-159.
Abstract: Розглянуто перспективний метод модифікування антиадгезійних композицій для харчової промисловості шляхом введення вуглецевих наноструктур, який дозволяє покращати фізико-механічні показники покриття, розширенню температурного інтервалу експлуатації покриття.
Promising method for modifying anti-adhesive compositions for the food industry by he introduction of carbon nanostructures discussed in this article, which can improve the physical and mechanical properties of the coating, extended temperature range of coating.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__24.pdf248.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.