Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorПетренко, О. В.-
dc.contributor.authorШевченко, С. О.-
dc.contributor.authorМанжай, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-02T14:15:30Z-
dc.date.available2022-08-02T14:15:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Петренко О. В., Шевченко С. О., Манжай В. В. Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 154-159.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130-
dc.description.abstractРозглянуто перспективний метод модифікування антиадгезійних композицій для харчової промисловості шляхом введення вуглецевих наноструктур, який дозволяє покращати фізико-механічні показники покриття, розширенню температурного інтервалу експлуатації покриття.uk_UA
dc.description.abstractPromising method for modifying anti-adhesive compositions for the food industry by he introduction of carbon nanostructures discussed in this article, which can improve the physical and mechanical properties of the coating, extended temperature range of coating.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectвуглецеві наноструктуриuk_UA
dc.subjectпокриттяuk_UA
dc.subjectмодифікування антиадгезійних композиційuk_UA
dc.titleЗастосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__24.pdf248.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.