Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Петренко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, С. О. | - |
dc.contributor.author | Манжай, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T14:15:30Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T14:15:30Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Потапов В. О., Петренко О. В., Шевченко С. О., Манжай В. В. Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 154-159. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективний метод модифікування антиадгезійних композицій для харчової промисловості шляхом введення вуглецевих наноструктур, який дозволяє покращати фізико-механічні показники покриття, розширенню температурного інтервалу експлуатації покриття. | uk_UA |
dc.description.abstract | Promising method for modifying anti-adhesive compositions for the food industry by he introduction of carbon nanostructures discussed in this article, which can improve the physical and mechanical properties of the coating, extended temperature range of coating. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | вуглецеві наноструктури | uk_UA |
dc.subject | покриття | uk_UA |
dc.subject | модифікування антиадгезійних композицій | uk_UA |
dc.title | Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__24.pdf | 248.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.