Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130
Название: Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості
Авторы: Потапов, В. О.
Петренко, О. В.
Шевченко, С. О.
Манжай, В. В.
Ключевые слова: харчова промисловість;вуглецеві наноструктури;покриття;модифікування антиадгезійних композицій
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Потапов В. О., Петренко О. В., Шевченко С. О., Манжай В. В. Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 154-159.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективний метод модифікування антиадгезійних композицій для харчової промисловості шляхом введення вуглецевих наноструктур, який дозволяє покращати фізико-механічні показники покриття, розширенню температурного інтервалу експлуатації покриття.
Promising method for modifying anti-adhesive compositions for the food industry by he introduction of carbon nanostructures discussed in this article, which can improve the physical and mechanical properties of the coating, extended temperature range of coating.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4130
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__24.pdf248.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.