Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4075
Название: | Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів. |
Авторы: | Дейниченко, Г. В. Мазняк, З. О. Гузенко, В. В. |
Ключевые слова: | пектинові екстракти;концентрування;очистка |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 135-141. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглядається стисла характеристика різних способів проведення
процесів концентрування та очистки пектинових екстрактів, описуються їх
позитивні та негативні сторони та надається порівняльна характеристика
цих способів. The shot characteristic of many methods of the processes of concentration and treatment the pectin extracts. The advantages and disadvantages of the processes is described. The comparative characteristic of these methods is viewed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4075 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__21.pdf | 245.79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.