Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4075
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-01T18:46:14Z-
dc.date.available2022-08-01T18:46:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 135-141.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4075-
dc.description.abstractРозглядається стисла характеристика різних способів проведення процесів концентрування та очистки пектинових екстрактів, описуються їх позитивні та негативні сторони та надається порівняльна характеристика цих способів.uk_UA
dc.description.abstractThe shot characteristic of many methods of the processes of concentration and treatment the pectin extracts. The advantages and disadvantages of the processes is described. The comparative characteristic of these methods is viewed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпектинові екстрактиuk_UA
dc.subjectконцентруванняuk_UA
dc.subjectочисткаuk_UA
dc.titleАналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__21.pdf245.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.