Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4075
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-01T18:46:14Z-
dc.date.available2022-08-01T18:46:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 135-141.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4075-
dc.description.abstractРозглядається стисла характеристика різних способів проведення процесів концентрування та очистки пектинових екстрактів, описуються їх позитивні та негативні сторони та надається порівняльна характеристика цих способів.uk_UA
dc.description.abstractThe shot characteristic of many methods of the processes of concentration and treatment the pectin extracts. The advantages and disadvantages of the processes is described. The comparative characteristic of these methods is viewed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпектинові екстрактиuk_UA
dc.subjectконцентруванняuk_UA
dc.subjectочисткаuk_UA
dc.titleАналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__21.pdf245.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.