Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4075
Title: Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів.
Authors: Дейниченко, Г. В.
Мазняк, З. О.
Гузенко, В. В.
Keywords: пектинові екстракти;концентрування;очистка
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 135-141.
Abstract: Розглядається стисла характеристика різних способів проведення процесів концентрування та очистки пектинових екстрактів, описуються їх позитивні та негативні сторони та надається порівняльна характеристика цих способів.
The shot characteristic of many methods of the processes of concentration and treatment the pectin extracts. The advantages and disadvantages of the processes is described. The comparative characteristic of these methods is viewed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4075
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__21.pdf245.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.