Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 42.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгівКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2013Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечностіДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2013Моделювання лібраційних коливань молекул водиМалафаєв, М. Т.
2013Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчуванняКрутовий, Ж. А.
2013Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальціюШурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Карпов, Р. В.
2013Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2013Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробівДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2013Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначенняОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Бабіч, А. О.
2013Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузіОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б.
2013Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібівОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Хохітва, К. В.