Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2013
Випуск 2 (18)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 42.
назад
1
2
3
4
...
5
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2013
Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів
Колесникова, М. Б.
;
Андрєєва, С. С.
2013
Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Круглова, О. С.
2013
Моделювання лібраційних коливань молекул води
Малафаєв, М. Т.
2013
Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування
Крутовий, Ж. А.
2013
Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію
Шурдук, І. В.
;
Серік, М. Л.
;
Карпов, Р. В.
2013
Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного
Хаустова, Т. М.
;
Федак, Н. В.
2013
Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів
Дюкарева, Г. І.
;
Соколовська, О. О.
2013
Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення
Одарченко, Д. М.
;
Кудряшов, А. І.
;
Бабіч, А. О.
2013
Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі
Одарченко, М. С.
;
Сесь, А. М.
;
Соколова, Є. Б.
2013
Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів
Онищенко, В. М.
;
Шубіна, Л. Ю.
;
Хохітва, К. В.
Просмотр
Автор
3
Дейниченко, Г. В.
3
Дюкарева, Г. І.
2
Гладкий, Ф. Ф.
2
Головко, М. П.
2
Горальчук, А. Б.
2
Гринченко, О. О.
2
Дубініна, А. А.
2
Дьяков, О. Г.
2
Крутовий, Ж. А.
2
Ленерт, С. О.
.
дальше >
Тема
3
кондитерські вироби
3
напівфабрикати
2
заморожування
2
моделювання
2
нутрієнти
1
137Сs
1
акумуляція холоду
1
апарати для формування пельменної...
1
ароматичні сполуки
1
базилік звичайний
.
дальше >
по дате выпуска
41
2013
1
2012
Has File(s)
42
true