Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008
Назва: | Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників |
Автори: | Погарська, В. В. Павлюк, Р. Ю. Коробець, Н. В. Ткаченко, І. В. |
Ключові слова: | добавки-барвники;петрушка;кріп;нанотехнологія |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Ткаченко І. В. Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 36-43. |
Короткий огляд (реферат): | Науково обґрунтовано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних
рослинних оздоровчих добавок-барвників із зелені петрушки та кропу з
рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів із використанням процесів
механодеструкції та механоактивації. Scientifically motivated and is designed nanotechology powdery finely divided additives of vegetable health additions-dyes is scientifically reasonable and worked out from greenery of parsley and dill with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__7.pdf | 291.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.