Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008
Название: Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників
Авторы: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Коробець, Н. В.
Ткаченко, І. В.
Ключевые слова: добавки-барвники;петрушка;кріп;нанотехнологія
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Ткаченко І. В. Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 36-43.
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних рослинних оздоровчих добавок-барвників із зелені петрушки та кропу з рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів із використанням процесів механодеструкції та механоактивації.
Scientifically motivated and is designed nanotechology powdery finely divided additives of vegetable health additions-dyes is scientifically reasonable and worked out from greenery of parsley and dill with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__7.pdf291.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.