Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008
Title: Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Коробець, Н. В.
Ткаченко, І. В.
Keywords: добавки-барвники;петрушка;кріп;нанотехнологія
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Ткаченко І. В. Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 36-43.
Abstract: Науково обґрунтовано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних рослинних оздоровчих добавок-барвників із зелені петрушки та кропу з рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів із використанням процесів механодеструкції та механоактивації.
Scientifically motivated and is designed nanotechology powdery finely divided additives of vegetable health additions-dyes is scientifically reasonable and worked out from greenery of parsley and dill with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__7.pdf291.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.