Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorКоробець, Н. В.-
dc.contributor.authorТкаченко, І. В.-
dc.date.accessioned2022-07-31T16:50:38Z-
dc.date.available2022-07-31T16:50:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Ткаченко І. В. Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 36-43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008-
dc.description.abstractНауково обґрунтовано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних рослинних оздоровчих добавок-барвників із зелені петрушки та кропу з рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів із використанням процесів механодеструкції та механоактивації.uk_UA
dc.description.abstractScientifically motivated and is designed nanotechology powdery finely divided additives of vegetable health additions-dyes is scientifically reasonable and worked out from greenery of parsley and dill with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдобавки-барвникиuk_UA
dc.subjectпетрушкаuk_UA
dc.subjectкріпuk_UA
dc.subjectнанотехнологіяuk_UA
dc.titleНанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвниківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__7.pdf291.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.